supliment articulatii yava labs joint formula 90 capsule Anterior supliment articulatii yava labs joint formula 90 capsule

carnitina capsule yava labs l-carnitine 90 capsule

85,00 RON
în stoc
SKU
ADG-90
Arzatoare de grasimi
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

YAVA LABS L-CARNITINE 90 capsule

L-carnitina de la Yava Labs este un supliment alimentar bogat în aminoacizi care este conceput pentru a stimula metabolismul organismului. Este concentrat în mușchii scheletici și ai inimii. L-carnitina transportă acizii grași în mitocondriile celulelor tale, ceea ce este crucial pentru producerea de energie și arderea grăsimilor simultan.

Mitocondriile celulei acționează ca motoare, ard grăsimile pentru a produce energia necesară unui antrenament. Crește fluxul sanguin și producția de oxid nitric, care ajută la reducerea oboselii și la întârzierea disconfortului.

Studiile au arătat că produsul reduce semnificativ markerii de stres la efort, indicând eficacitatea acestuia în a ajuta la recuperare. L-carnitina crește producția de globule roșii. Celulele roșii din sânge transportă oxigen în corpul și mușchii dumneavoastră, crescând astfel aportul de oxigen muscular.

În plus, este vital pentru funcționarea inimii și a creierului, mișcarea mușchilor și culturism. Suplimentul nostru alimentar L-carnitină îmbunătățește construcția musculară prin creșterea receptorilor de androgeni din celulele musculare care promovează creșterea.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 3 capsule inainte de antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs