proteine masa musculara yava labs bulk mass 3kg Anterior proteine masa musculara yava labs bulk mass 3kg

carbohidrati yava labs carb loader 2kg

începand de la 145,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PMN 45
Carbohidrati
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

YAVA LABS CARB LOADER 2kg

Încărcătorul nostru de carbohidrați este un supliment alimentar cu îndulcitori esențiali pentru un antrenament bun. Oricât de mult s-a demonizat carbohidrații, vizitatorii obișnuiți la sală și sportivii de elită înțeleg marea lor semnificație. Încărcătorul nostru de carbohidrați este conceput pentru a reumple glicogenul pentru performanțe atletice superioare.

Carb Loader este conceput atât pentru a alimenta organismul rapid cu energie prin continutul sau cu carbohidrati simpli cat și pentru a menține energia si refacerea glicogenului timp de mai multe ore cu carbohidrati complexi și totuși ușor de digerat.

În plus, ajută la reîncărcarea mușchilor epuizați pentru o refacere și o creștere optimă. Carb Loader de la Yava Labs este fabricat din ingrediente extrase în mod natural, atribute esențiale care îl fac potrivit pentru utilizare de către toata lumea. În plus, oferim o varietate de arome unice și bogate concepute cu arta de a înțelege diversitatea clienților noștri. Aceste arome delicioase sunt afine, cola, măr verde, mango, portocale, lămâie, căpșuni și pepene verde.

O cutie de 2 kilograme conține 80 de porții, fiecare cântărind 25 de grame (1 cupa). O porție din încărcătorul nostru de carbohidrați oferă o cantitate mare de energie, în valoare de 407,25 kJ / 97,25 kcal.

Produsul constă în principal din maltodextrină, dextroză și amidon de porumb ceros. Aceste produse sunt foarte digerabile și absorbite, ceea ce face ca produsul nostru să fie foarte eficient. Maltodextrina este o sursă valoroasă de calorii rapide în timpul sau după un exercițiu intens de forta și alți sportivi care își propun să se îngrășe. Maltodextrina asigură un câștig rapid de calorii fără a fi deshidratată deoarece nu necesită atât de multă apă pentru digerare precum unii carbohidrați.

Potrivit experților, suplimentele care conțin maltodextrină ajută și la păstrarea puterii anaerobe în timpul exercițiilor fizice.

Pe de altă parte, dextroza este o componentă naturală bogată în calorii și ușor de digerat, folosită ca supliment energetic alimentar de culturistii care încearcă să câștige în greutate și mușchi.

În cele din urmă, amidonul ceros de porumb este un carbohidrat alcătuit din amilopectină care oferă culturiștilor și sportivilor o energie mai prelungită, ceea ce îmbunătățește rezistența.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa inainte de antrenament si 1 cupa imediat dupa antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs