Kevin Levrone, născut la data de 16 iulie 1964 la Baltimore, Maryland, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați și carismatici sportivi ai tuturor timpurilor. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri profesioniste IFBB, a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist.

Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte forță legendară, mușchi, putere, rezistență, concentrare mai bună în timpul antrenamentelor și să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.

Acum a apărut o linie profesională de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series: Black Line. Aceasta este o gamă pentru sportivi profesioniști și conține cele mai mari doze de ingrediente numai de calitate superioară. Formula lor a fost gândită de însuși Kevin Levrone împreună cu specialiști în chimie alimentară.

De ce să alegi suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series - Black Line?

- au la bază formule de performanță de ultimă generație, proteina din zer presată la rece pentru o absorbție maximă și păstrarea enzimelor digestive;

- conțin numai ingrediente premium;

- ingredientele sunt proporționate astfel încât să îți atingi obiectivul cât mai repede;

- urmează cu strictețe toate standardele de calitate.

Proteina masa musculara Kevin Levrone Anabolic Mass

Anabolic Mass este un gainer din noua generație de suplimente nutritive Black Line de la Kevin Levrone. Conține, pe lângă proteine de calitate și carbohidrați, și creatină, taurină, acid D Aspartic și schinduf pentru a crește producția naturală de testosteron și forța și masa musculară.

Pentru refacere musculară, Anabolic Mass mai conține și HMB, cu rol foarte important anticatabolic. Un alt ingredient cheie care se regăsește în acest gainer este și arginina, pentru pompare musculară și producere de oxid nitric în corp. Dacă ești în căutarea unui gainer bun pentru creștere în masă musculară și în greutate în cel mai scurt timp și dacă vrei să te antrenezi mai intens și să te refaci mult mai rapid, Anabolic Mass de la Kevin Levrone este soluția!

Variante disponibile:

- Kevin Levrone Anabolic Mass 3kg

- Kevin Levrone Anabolic Mass 7kg

Oxid Nitric Kevin Levrone Shaaboom Pump

Cel de-al doilea supliment din seria Black Line de la Kevin Levrone este oxidul nitric Shaaboom Pump. Este o formulă de pre-workout (pre-antrenament) menită să îți intensifice antrenamentul prin creșterea energiei, a concentrării în timpul antrenamentului și a pompării musculare.

În momentul de față nu cunoaștem un alt produs care să îți dea atât de multă energie, forță și rezistență musculară precum Shaaboom Pump. Va fi cu siguranță interesant să vedeți efectul imediat al acestui supliment nutritiv de pre antrenament de la Kevin Levrone - Shaaboom Pump, deoarece pe baza ingredientelor și dozelor folosite este unul dintre cele mai puternice, dacă nu chiar cel mai puternic oxid nitric disponibil pe piață.

Proteina complexa Kevin Levrone Anabolic Pro Blend 5

Anabolic Pro Blend 5 este al treilea supliment din noua generație de suplimente nutritive de la Kevin Levrone pentru sportivi profesioniști Black Line, cu ingrediente de cea mai bună calitate și o rată de absorbție maximă. Anabolic Pro Blend 5 este un concentrat proteic complex din 5 surse diferite de proteine pentru un flux continuu de aminoacizi în sânge până la 7-8 ore. Asta înseamnă că evităm catabolismul, iar mușchii sunt hrăniți pentru a se putea reface și crește.

Formula Anabolic Pro Blend 5 contine proteine din zer izolat, zer concentrat WPC 80, zer hidrolizat, albuș de ou și cazeină. Proteinele au rolul să susțină și să crească masa musculară și contribuie la menținerea oaselor normale.În curând și alte produse la fel de puternice și inovative din gama de suplimente nutritive Kevin Levrone Black Line...