0%
Scatterbrain un pre workout in editie limitata de la Kevin Levrone

Pre Workout Kevin Levrone Scatterbrain in Editie Limitata 

Despre Scatterbrain, din seria de suplimente de calitate Black Line de la Kevin Levrone Signature Series, am început să auzim din ce în ce mai multe lucruri bune în ultimele luni. Este un produs de pre antrenament disponibil în Europa, care este conceput pentru a oferi o energie sporită, precum și focus mental, de la o servire maximă de doar 7,4 g.

Seria Kevin Levrone Signature Series a făcut ca pre workout-ul Scatterbrain Kevin Levrone să fie un supliment complet transparent, astfel încât să confirme exact cantitatea de fiecare ingredient pe care îl primești pentru fiecare porție.

Beneficii Supliment Pre Workout Scatterbrain Kevin Levrone

Caracteristicile mai grele ale produsului sunt beta-alanina de îmbunătățire a performanței sportive, creatină monohidrat, arginina AKG, citrulina malat, cholina, glutamina, tirozina si GABA. Pe lista de pre-antrenament se află o jumătate de gram de arginină AKG, 400 mg de cafeină și o altă doză ușoară cu malat de citrulină la un gram. Se rotunjește întreaga combinație a matricei de intensitate a Scatterbrain, formată din jumătate de gram de bitartrat de colină, 25 mg de GABA și câte 50 mg de glutamină și tirozină.

Suplimentul pentru seria Black Line de la Kevin Levrone Signature Series este cu siguranță ușor în câteva zone comparativ cu unele dintre celelalte, pre-workout uri mult mai populare pe care le-am văzut pe piață. Creatina monohidrat și malat de citrulină sunt exemple mărețe pentru acea ușurință, deoarece le preferăm să fie în jur de 5 g sau mai mult pentru citrulină.

După cum s-a menționat, acest supliment pre antrenament Kevin Levrone Scatterbrain este acum disponibil în Europa și binenteles poate fi achiziționat la Protein House in Romania. Produsul pre-antrenament vine cu 30 de porții maxime pe cutie și are patru arome: struguri roșii, passion fruit de mango, lime de lămâie și coacăze negre.

În curând în magazinul online de suplimente si proteine Protein House!