În 8 septembrie, Protein House împlinește 3 ani!

Hai să te întâlnești cu echipa Protein House, Dorian Yates și Gal Yates la București, la bine cunoscutul concurs de culturism și fitness Tiger Classic. Anul acesta, pe lângă premii, diplome și cupe, câștigătorii de la anumite categorii vor primi și carduri pro.

Sâmbătă, 8 septembrie, ora 11:00, în sala mare a Palatului Copiilor din București, vă așteptăm la un seminar cu Dorian Yates despre nutriție, antrenament și suplimente nutritive, unde Dorian Yates ne va dezvălui câteva din secretele sale. Seminarul este inclus în biletul de intrare la Tiger Classic.

Tot sâmbătă, de la ora 12:00 vă așteptăm la standul DY Nutrition pentru sesiune de poze, autografe, mostre gratis și multe, multe alte surprize!

Duminică 9 septembrie aveți din nou posibilitatea să vă întâlniți atât cu Dorian Yates, câștigător a 6 titluri de Mr. Olympia cât și cu Gal Yates, bine cunoscută pentru performanțele sale în domeniul fitness-ului.

3 zile de super reduceri la suplimentele de calitate superioară Dorian Yates Nutrition

Cu ocazia aniversării a 3 ani de Protein House și venirea lui Dorian Yates pentru a doua oară în România, vă pregătim 3 zile (7, 8 și 9 septembrie) cu cele mai mari reduceri de până acum la suplimentele Dorian Yates Nutrition. Oferta este valabilă numai în aceste 3 zile și în limita stocului disponibil.

Fii pe fază și urmărește aici reducerile chiar și de 50%: https://proteinhouse.ro/brand/dorian-yates-nutrition.html

Vă așteptăm în număr cât mai mare:

  • Sâmbătă, 8 septembrie, ora 11:00, în sala mare a Palatului Copiilor din București la seminarul cu Dorian Yates
  • Sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 12:00 la standul DY pentru sesiune de poze, autografe, mostre gratis și multe alte surprize
  • Pe proteinhouse.ro pentru a profita de 3 zile de super reduceri la suplimente Dorian Yates!