Sâmbătă, 3 august 2019, în Parcul Dendrologic din Carei de la ora 16:00 s-a desfășurat cea de-a XII ediție a concursului Internațional de Forță Strong Man, organizat de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei.

În cadrul concursului s-au înscris 10 concurenţi din trei țări: România, Ungaria şi Republica Moldova. Competiția a fost organizata de către Daniel Mureșan si a constat în 5 probe: rostogolirea cauciucurilor de 300 și 400 kg, îndreptări cu o mașină de 1,5 tone, log lift cu un buștean până la greutatea maximă de 150-160 kg, roata lui Conan cu 250-300 kg, pietrele lui Atlas-ridicarea unor pietre de râu de 140, 150, 160 kg pe un suport de 110 cm.
Pe tot parcursul concursului Protein House a oferit gratis oxid nitric, aminoacizi, proteine din gama Dorian Yates Nutition atat sportivilor cat si spectatorilor, toti au avut ocazia sa incerce noile produse din gama Dorian Yates, Metabolic Mass Gainer, aromele noi ShadoWhey, noua formula imbunatatita Blood&Guts si multe alte suplimente nutritive. 

Clasament final Strong Man editia a XII – Carei 2019 

Locul 1 Manoliu Marcel (Gura Humorului, România)

Locul 2  Kovács Zoltán (Szolnok, Ungaria)

Locul 3 Robert Marian (București, România).

Concursul Strong Man a fost prezentat de către Adrian Ștefănuți și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului din Carei si nu numai. Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive oferite de Protein House, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori. 
Arbitrii concursului au fost: Daniel Mureșan și Lakatos Péter.