Pentru prima oara in Romania, Protein House aduce noua gama de suplimente nutritive de la cel mai apreciat si urmarit sportiv Sergi Constance. Need Supps este un proiect pentru sanatate conceput de renumitul Sergi Constance impreuna cu echipa lui de cercetatori, nutritionisti, tehnicieni chimisti si specialisti in industria alimentara. Ani la rand a reprezentat diferite firme de suplimente nutritive pana in anul 2018, tot in acest an s-a hotarat sa isi creeze propriul brand de suplimente nutritive inteligente Need Supps, fiind mai mult decat un brand de suplimente nutritive, este un proiect pentru toata lumea care doreste sa aibe un stil de viata mai sanatos.

În gama de suplimente nutritive NEED Supps garantam puritatea și calitatea maximă a produselor elaborate cu cele mai bune materii prime și brevete ale pieței care garantează rezultatele cu studii clinice. Need Supps  NU foloseste guma de xantan, aminoacizi de umplutura, maltodextrină, gumă Guar, acesulfam.

Aceste suplimente nutritive se fac cu o materie primă de cea mai bună calitate, în cea mai mare concentrație fără aditivi și cu cel mai bun gust posibil. In continuare iti prezentam cateva dintre produsele de la Need Supps.

Proteine din zer Pure Whey Need Supps

Proteina din zer PURE WHEY NEED Supps se face cu instantaneu Volactive UltraWhey 80. Poate unul dintre cele mai bune concentrate din zer de pe piață, elaborate de prestigiosul multinațional VOLAC și cu o îndulcire dublă de Stevia și sucraloză. Volactive UltraWhey 80 instant este proteina aleasă de marile branduri internaționale de suplimente sportive în elaborarea produselorlor.

PURE WHEY de la NEED conține si enzime digestive BioCore AminoMate.

Blocant de carbohidrati 0 CARBS

După un an de dezvoltare, NEED prezintă un blocant de carbohidrati puternic si eficient.

O combinație perfectă de acid lipoic A, Picolinat de Chromium și Fabenol care garantează rezultate optime. Pentru dezvoltarea sa, am analizat nevoile pieței și am cercetat noi materii prime și formulări actuale. În cele din urmă, am realizat 0 CARBS bazat pe Fabenol.

Cum functioneaza suplimentul nutritiv 0 CARBS? 

0 CARBS conține 450 mg de Fabenol, un extract testat clinic de la Phaseolus Vulgaris, cunoscut sub numele de fasole de rinichi, care reduce în mod natural absorbția carbohidratilor si a coligozaharidelor complexe (amidon). Proteinele din acest brevet asigură că carbohidrații complexi care sunt ingerați nu sunt procesați de enzime.

Aceasta înseamnă că nu se pot transforma în zaharuri simple "cele mai importante elemente pentru crearea de grăsime corporală". Prin urmare, carbohidrații complexi ingerați nu sunt complet absorbiți în tractul digestiv, ci sunt utilizați ca nutrienți.

Corpul uman este mașina de antrenament perfectă, dar pentru atingerea performanței maxime aveți nevoie de combinația potrivită de vitamine, minerale, probiotice, acizi grași și antioxidanți. În cazul în care nu știați, un simplu complex de multivitamine nu este suficient.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, aveți nevoie de o combinație perfectă de nutrienți, începând cu o combinație completă și eficientă de vitamine și minerale. Vitaminele (organice) și mineralele (anorganice) sunt agenți și catalizatori farmacologici. Aceștia pot avea mari beneficii ergogene și anabolice, care activează reacțiile chimice necesare, ceea ce face posibilă formarea și construirea musculaturii. Cel mai complex produs este complexul de vitamine si minerale Health Pack 24/7.

Acestea sunt doar trei dintre cele mai reprezentative suplimente nutritive de la Need Supps. Descopera gama completa de suplimente si proteine Need Supps de la Sergi Constance!