pÎnainte de a deveni culturist și antrenor personal, Lazar Angelov a jucat baschet profesionist timp de 10 ani. El a condus echipa sa pentru mai multe sezoane și a fost unul dintre cei mai buni jucatori. La vârsta de 18 ani a petrecut un an și jumătate în Armată, unde și-a găsit vocația – culturismul. A devenit o parte constantă a vieții sale și a continuat să obțină un certificat pentru un antrenor personal.
El deține unul dintre cel mai bine definit abdomen din lume. Ca un antrenor personal el a fost capabil sa transforme corpurile a mii de oameni și a reusit sa ii motiveze de fiecare data. Ca model, el ia parte la o serie de videoclipuri muzicale și reclame. Corpul său, ambiția și motivația sa sunt inspirație pentru milioane de oameni din întreaga lume, datorită videoclipurilor sale de pe YouTube. În 2019 a decis cu siguranță dacă vrea să-și dezvolte propria linie de suplimente nutritive și să ajute milioane de oameni să-și urmeze visele pentru a-și perfecționa corpul. Acum, o jumătate de an mai târziu, produsele noi sunt gata să ajungă pe piață din Romania.
MESAJ PERSONAL DE LA LAZAR ANGELOV
"Prin Lazar Angelov Nutrition supliment de brand scopul meu este de a aduce cele mai bune formule de suplimente nutritive pe piață, echipa mea și cu mine au dezvoltat aceste formule. Toate produsele conțin cele mai bune ingrediente și îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate. Cu această gamă largă de produse toate nevoile sunt acoperite, chiar înainte, în timpul sau după antrenament. Aceste produse reprezintă scopul meu: întotdeauna vânătoare pentru cele mai bune și acest lucru ar putea fi găsite în calitatea produselor mele. Din moment ce am propria mea linie de nutriție, performanță mai bună și eu sunt sigur că acestea v-or ajuta milioane de fani sa isi atinga obiectivele lor."
Ai avut ceva provocări unice sau circumstanțe, care îți îngreunau progresul?
„Am avut un timp foarte dificil, mai ales cănd nu aveam suficienți bani și am fost nevoit să am două locuri de muncă ca să câștigat destui bani și să-mi continui drumul pe care am ales. În timpul zilei am lucrat ca și antrenorul personal de fitness in diferite sali și pe timp de noapte lucram ca paznic. „
Ce te-a motivat să continui și să te depășești în mod constant?
„Fanii care mă susțin și, de asemenea, clienții pe care i-am ajutat să-și schimbe stilul de viață și aspectul lor, sunt motivația mea principală.”
Care este obiectivul tău următor?
„Obiectivul meu este de a răspândi importanta practicarii fitness-ului, de a promova o alimentatie sanatoasa si de a aduce suplimentre revolutionare la nivel mondial prin noua mea gama de suplimente nutritive Lazar Angelov Nutrition publicului larg. Fac tot posibilul pentru ca figura modelelor fitness să devină aspectul standard al corpului masculin.”
Filosofia mea de antrenament?
„Antrenamentul meu nu este definit întotdeauna de o anumită zi a săptămânii și mă relaxez doar atunci când simt că am nevoie de asta. Cele mai multe dintre exercițiile mele sunt în continuă schimbare. Doar exercițiile de bază, cum sunt genuflexiuni, impins din culcat si indreptari rămân exercitiile de baza, dar execut si alte exercitii cum ar fi cele de izolare la cabluri sau aparate”
Formă preferată de cardio?
„Prefer antrenamente cardio regulate sau sprint. Când am ocazia să ies în natură, îmi includ antrenamente cardio în natură. Chiar dacă este frig. Nu întotdeauna am starea de spirit pentru antrenamente cardio în sala de fitness. În principiu niciodată nu exersez cardio mai mult de 20 de minute, iar același lucru aș recomanda și celorlalți ectomorfi.”
Care este cea mai mare realizare a ta, în fitness și în stilul de viață sănătos?
„Cea mai importantă realizare pentru mine, este faptul că fac ceea ce îmi place, și îi ajut pe alții să atingă obiectivele lor si de curund tot o realizare consider noul brand de suplimente Lazar Angelov Nutrition.” 
Asculți muzică în timpul antrenamentelor?
„Eu ascult muzică peste tot, nu pot trăi fără ea. De obicei, îmi place hip-hop, mai ales artiști precum Rick Ross, sau muzică metal și coloane sonore din filme.”
Așa arată un playlist a lui Lazar:
• Rick Ross – MMG Untouchable
• Rick Ross – High definition
• Rick Ross – King of diamonds
• Meek Mill feat. Rick Ross – Tupac Back
• Bugatti boyz – Another one
• Breaking Benjamin – Blow me away
• Paul wall – They don’t know
• Nas – Hate me now
• Godsmack – I stand alone
• Rammstein – Sonne
• Tupac – Breathin
Greutăți libere sau aparate pentru exerciții, ce preferi?
„Greutăți libere binenteles, Numai cu ajutorul lor vă puteți construi masa musculară, densitatea și puterea musculară. Îmi plac antrenamente hardcore, care este și motivul de ce folosec haltere. Aparatele folosesc la sfârșitul antrenamentului.”
Cum arată alimentația in perioada verii sau perioada pre competitionala?
„În primul rând, nu mănânc carbohidrați, aproximativ 4-5 ore înainte de culcare. Al doilea pas este ciclizarea de carbohidrați, după care dieta mea se transformă în cetogenă. Asta fac când am aproximativ 5% de grăsime corporală. Dacă nu am suficient timp pentru o astfel de pregătire, încep direct cu dieta cetogenă. În acest fel, pierd mai multă masă musculară, dar îmi formez corpul cu mult mai rapid.”
Atletul favorit, culturist sau un model de fitness?
„Totdeauna mi-a plăcut partea estetică, așa că printre preferații mei aș pune și nume precum Ulisses și Max Philisaire.” 
Lazar Angelov și suplimentele nutritive
Lazar recunoaște că consumă o cantitate ridicată de suplimente nutritive. El crede că, un altet natural ca și el pentru a atinge potențialul său genetic are nevoie să folosească toate beneficiile posibile. Suplimentul lui preferat este izolat proteic din zer. Bineînțeles, el consumă BCAA și L-glutamină în timpul zilei, ulei de pește, atunci când este în dieta cu conținut redus de carbohidrați, stimulent pre-antrenament cu creatină și suplimente pentru articulatii, acum gasiti la Protein House toata gama de suplimente nutritive Lazar Angelov Nutrition, noi fiind si distribuitori exclusivi pe Romania.
Urmariti-ne pe Facebook si instagram @proteinhouse.ro ca sa vedeti cand il aducem pe Lazar Angelov in Romania si unde va avea loc evenimentul, poate un Protein House Tour sau poate vom fi prezenti la un eveniment.