Legendarul si carismaticul Kevin Levrone din Maryland USA, a creat si dezvoltat impreuna cu echipa sa in anul 2020 noua gama de suplimente nutritive Gold Line, aceasta gama este dedicata special sportivilor si pasionatilor de culturism, fitness sau orice ramura de sport.
Atunci cand iti doresti performanta in orice domeniu ai nevoie de cel mai bun antrenor, cel mai eficient antrenament, de cele mai bune metode de refacere, determinare si cele mai bune suplimente nutritive.
Toata gama Gold Line foloseste materie prima de cea mai buna calitate, compozitia si formulele suplimentelor sunt pentru ati atinge potentialul maxim in ceea ce priveste performanta sportiva.
De la proteine concentrate la izolate proteice din zer cum ar fi Gold Whey, Iso Gold la aminoacizi esentiali Gold EAAMINO, Gold Bcaa la carbohidrati de calitate din fulgi de ovaz fin in combinatie cu proteina din zer, creatina pura pentru forta si rezistenta legendara la glutamina de o calitate superioara toate le gasiti la Protein House gama completa de suplimente nutritive Kevin Levrone Gold Line.
Vino in magazinele Protein House sau comanda online pe site-ul nostru www.proteinhouse