Suplimente nutritive

27Jan
27Jan

7 suplimente pentru detoxifierea organismului

16Sep
16Sep

O noua gama de suplimente marca Kevin Levrone Gold Line dedicată sportivilor si pasionatilor de sport

21Jul
21Jul

Uleiul de Peste / Beneficii

22Apr
22Apr

Mituri despre creatina

28Jun
28Jun

Beneficiile si importanta glutaminei

27Feb
27Feb

Scatterbrain este un supliment pre workout din seria de suplimente de calitate Black Line de la Kevin Levrone Signature Series, despre care am început să auzim din ce în ce mai multe lucruri bune în ultimele luni. Este un produs pre antrenament disponibil în Europa, care este conceput pentru a oferi o energie sporită, precum și focus mental...

30Jan
30Jan

Pentru prima oara in Romania, Protein House aduce noua gama de suplimente nutritive de la cel mai apreciat si urmarit sportiv Sergi Constance. Need Supps este un proiect pentru sanatate conceput de renumitul Sergi Constance impreuna cu echipa lui de cercetatori, nutritionisti, tehnicieni chimisti si specialisti in industria alimentara...

07Aug
07Aug

Kevin Levrone, născut la data de 16 iulie 1964 la Baltimore, Maryland, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați și carismatici sportivi ai tuturor timpurilor. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri profesioniste IFBB, a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist.

Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte forță legendară, mușchi, putere, rezistență, concentrare mai bună în timpul antrenamentelor și să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.

30Mar
30Mar

În ultimii ani am devenit din ce în ce mai preocupați să investim în sănătatea noastră. Oamenii studiază tot mai mult, se documentează despre produse organice, alimente și suplimente nutritive bio. Mai mult, lumea învață cum alimentația echilibrată, sănătoasă, mișcarea executată în mod regulat, și gândirea pozitivă, îmbunătățesc considerabil calitatea vieții.

Alimentația obișnuită este obținută astăzi printr-o mulțime de metode: de la procedee de rafinare cu petrol, la stimulatori de creștere, hormoni, antibiotice, până la adăugarea de coloranți, potențiatori de gust și conservanți.

 

16Nov
16Nov

Ce este creatina?

Comments| Publicat in Suplimente nutritive De Calin Borza

Creatina este unul din cele mai populare și utilizate suplimente nutritive iar în acest articol veți afla cum acționează, cum o putem obține, și ce efecte are asupra organismului nostru. Creatina este un aminoacid sintetizat de organism din aminoacizii arginină, glicină și metionină, acest proces având loc la nivelul ficatului, pancreasului și al rinichilor. 

80% din creatina produsă de organism este localizată în mușchii scheletici 

Mușchii stochează creatină sub formă de creatină fosfat, care este parte integrantă a sistemului fosfagen. ATP (adenozină trifosfat) este sursa principală de energie în cazul eforturilor de intensitate mare și medie, insă problemă este că rezervele de ATP se consumă în câteva secunde, în funcție de intensitatea efortului depus.   

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

10 Articol(e)