Nutritie

25Sep
25Sep

Pastreaza-te in forma cu prajiturile proteice

22Aug
22Aug

Ce alimente sa consumi inainte de culcare pentru crestere si refacere musculara

17Jul
17Jul

Lipsa de vitamine si minerale poate cauza probleme de sanatate?

12Jul
12Jul

Tot ce trebuie sa stii despre intermittent fasting

21Jun
21Jun

Alimente si suplimente nutritive pentru productia optima a hormonului de crestere

20Jun
20Jun

Cele mai bune alimente pentru curățarea arterelor și prevenirea arterelor înfundate

13Jul
13Jul

Triptofanul este unul dintre cei 8 aminoacizi esențiali. Aceștia nu sunt produși de către organismul nostru, ci este necesar să îi includem în dieta noastră pentru o stare bună de sănătate. Putem asimila aminoacizii esențiali din alimentație sau consumând suplimente cu aminoacizi esențiali. Triptofanul este precursorul serotoninei, melatoninei și a vitaminei PP și a fost descoperit în anul 1901 de către Frederick Hopkins.

22Mar
22Mar

Majoritatea dintre noi tindem să uităm complet de nutriție imediat după ce avem un tonus muscular mai bun și începem să ne bucurăm de antrenamente. După primele săptămâni de alimentație sănătoasă, mare parte din oameni consideră că merită o recompensă pentru efortul depus la sala de sport. Astfel, ajung să facă alegeri alimentare neadecvate cum ar fi dulciurile, zahărul, făina albă, mâncărurile tip fast-food, care au calorii goale. În acest articol, echipa Protein House vă dezvăluie ce trebuie să mâncăm înainte, în timpul și imediat după antrenament.

16Mar
16Mar

Scăderea în greutate este un lucru greu de realizat pentru multe persoane, însă, nu este imposibil. În acest articol îți vom prezenta câteva metode eficiente care te pot ajuta în procesul de slăbire. Dacă vei ține cont de sfaturile noastre, îți va fi mai ușor să ajungi la kilogramele dorite și cu siguranță vei avea o dispoziție mai bună.

Unii dintre noi sunt mai norocoși și au trupuri minunate, indiferent ce stil de viață au. Însă, majoritatea populației trebuie să respecte anumite reguli pentru a se menține în parametri normali. Un stil de viață activ îți aduce beneficii pe termen lung atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și asupra sănătății.

20Jun
20Jun

Si eu sunt un ectomorf natural, dar am reușit să adaug peste 100 de kilograme de mușchi pe parcursul carierei mele.Iată câteva lucruri pe care le pot recomanda pentru a vă ajuta să depășiți geneticul si de a nu mai fi considerat un tip slab!

1. Mâncați un minim de șase mese pe zi.
2. Nu stati niciodată mai mult de trei ore fără o masă.

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5