Antrenament

22Feb
22Feb

Ce ar trebui sa știe femeile despre antrenamentele cu greutăți 

03Sep
03Sep

Ce beneficii aduce yoga in sportul de performanta

30Apr
30Apr

Statul în poziție vertical, cu spatele drept, poate fi dificil, dar este ceva ce trebuie făcut de noi toți pentru a ne asigura sănătatea. Știai că, ținând spatele drept, îți ajuți plămânii să funcționeze la capacitate maximă?

Pentru a avea o poziție corectă nu trebuie să te înscrii neapărat la un club de Culturism & Fitness sau să alergi cinci kilometri în fiecare zi. Mersul pe jos regulat pe teren simplu sau variat, cu urcări și coborâri, sau prin pădure, unde te poți bucura de aerul curat și de priveliștea plăcută, poate fi suficient pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și pentru a te menține în formă. 

25Apr
25Apr

…dar care merită să fie introdus în antrenamentele noastre! De ce? Pentru că este relativ ușor de executat, nu necesită nici un echipament, poate fi executat oriunde și oferă beneficii întregului corp.

În acest articol vom puncta nu numai ce beneficii aduc genuflexiunile, dar și cum se executa corect și câte repetări sunt necesare în funcție de obiectiv: definire și slăbire, creștere masă musculară, forță, densitate musculară, formă și tonus muscular.

26Mar
26Mar

Știm cu toții că trăim în secolul vitezei, indiferent că vorbim de muncă, mers după copii la școală, sau alimentație. Pe scurt, toate sarcinile noastre zilnice trebuie rezolvate repede și eficient, datorită lipsei de timp. Cu toate acestea, pentru a ne menține în formă, trebuie să ne mai facem timp și pentru exerciții fizice.

Expresia "nu am timp" este foarte des întâlnită. Pentru unele femei este foarte greu să își facă timp și pentru exerciții fizice, iar pentru cele care au joburi solicitante și lucrează cu mult peste programul obișnuit, orele par mult mai scurte. În aceste condiții, cum știm care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupată?

19Mar
19Mar

Antrenament pentru spate

Comments| Publicat in Antrenament De Calin Borza

Sâptămâna aceasta echipa Protein House vă provoacă la un antrenament eficient pentru spate.

Toți care intră pentru prima dată într-o sală de forță își doresc un spate precum cel al unor culturiști de renume cum sunt Dorian Yates sau Ronnie Coleman. Până să ajungem acolo trebuie însă să știm cum este structurat spatele din punct de vedere muscular.

12Mar
12Mar

Știm că ați început deja pregătirile pentru vară, așa că venim în întâmpinarea voastră cu câteva exerciții eficiente pentru coapse și fesieri, două grupe musculare cărora femeile trebuie să le acorde o atenție specială. 

Coapsele, fesierii și gambele, pe scurt picioarele, dețin un rol important atunci când vorbim de aspectul estetic al unei femei. Exercițiile fizice pentru aceste grupe musculare ar trebui să fie variate și complexe. Ele pot fi executate acasă sau la sala de sport, în cadrul unui plan de antrenament special conceput pentru tonifierea rapidă a coapselor și a feselor.

05Mar
05Mar

Provocarea zilei de marți din această săptămână este un antrenament intens pentru brațe cu Attila Meszaros, bodybuilder și trainer.

Attila este membrul echipei Protein House cu cele mai mari brațe, de aceea considerăm că este cel mai în măsură să ne recomande un antrenament intens pentru brațe.  

Atunci când pășește pentru prima dată în sala de forță, orice bărbat își dorește în primul rând brațe mari. Să vorbim așadar despre mușchii brațelor.

01Mar
01Mar

Ștefan Florin Cosovanu, membru al echipei Protein House, vă provoacă la un antrenament combinat pentru umeri și trapez.

Antrenarea trapezului solicită de cele mai multe ori și deltoidul (cel mai voluminos dintre mușchii umărului). Rolul deltoidului este de a roti și a ridica braţul. El este alcătuit din 3 fascicule:

  • Deltoidul anterior proiectează braţul înainte.

  • Deltoidul median ridică braţul lateral.

  • Deltoidul posterior proiectează braţul înapoi.

25Jan
25Jan

Perioada de masa musculara

Comments| Publicat in Antrenament De Calin Borza

Ca sa dezvolti  masa musculara , ai nevoie ca anumite conditii sa fie indeplinite.Nu poti sa mergi pur si simplu la sala si sa faci exercitiile care crezi tu ca ar fi bine sa le faci.

Sau pe care vezi ca le fac altii.Pentru ca sunt multi care nu stiu nici ei cea ce fac. Nu o zic in nume de rau, dar asta este realitatea.La fel, nu poti sa mananci doar ‘dupa ureche’.

Pentru ca de cele mai multe ori este o diferenta uriasa intre cat crezi tu ca ai mancat si cat mananci de fapt in realitate.De asta, ca sa ai un corp puternic si definit, lucrurile si prioritatile trebuie sa fie aranjate si facute corect ca sa te aduca acolo unde iti doresti in cel mai scurt timp.

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 31

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4