Antrenament

05Jan
05Jan

antrenament de forta 5x5

Comments| Publicat in Antrenament De Calin Borza

Antrenamentul clasic de forța și masa musculară 5X5

18Nov
18Nov

7 AM vs 7 PM 

04Nov
04Nov

Ce antrenamente ar trebui sa facem cand suntem raciti sau ar fi mai bine sa facem o pauza?

16Mar
16Mar

Antrenează-te acasă

Comments| Publicat in Antrenament De Calin Borza

Antrenează-te acasă!

22Feb
22Feb

Ce ar trebui sa știe femeile despre antrenamentele cu greutăți 

03Sep
03Sep

Ce beneficii aduce yoga in sportul de performanta

30Apr
30Apr

Statul în poziție vertical, cu spatele drept, poate fi dificil, dar este ceva ce trebuie făcut de noi toți pentru a ne asigura sănătatea. Știai că, ținând spatele drept, îți ajuți plămânii să funcționeze la capacitate maximă?

Pentru a avea o poziție corectă nu trebuie să te înscrii neapărat la un club de Culturism & Fitness sau să alergi cinci kilometri în fiecare zi. Mersul pe jos regulat pe teren simplu sau variat, cu urcări și coborâri, sau prin pădure, unde te poți bucura de aerul curat și de priveliștea plăcută, poate fi suficient pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și pentru a te menține în formă. 

25Apr
25Apr

…dar care merită să fie introdus în antrenamentele noastre! De ce? Pentru că este relativ ușor de executat, nu necesită nici un echipament, poate fi executat oriunde și oferă beneficii întregului corp.

În acest articol vom puncta nu numai ce beneficii aduc genuflexiunile, dar și cum se executa corect și câte repetări sunt necesare în funcție de obiectiv: definire și slăbire, creștere masă musculară, forță, densitate musculară, formă și tonus muscular.

26Mar
26Mar

Știm cu toții că trăim în secolul vitezei, indiferent că vorbim de muncă, mers după copii la școală, sau alimentație. Pe scurt, toate sarcinile noastre zilnice trebuie rezolvate repede și eficient, datorită lipsei de timp. Cu toate acestea, pentru a ne menține în formă, trebuie să ne mai facem timp și pentru exerciții fizice.

Expresia "nu am timp" este foarte des întâlnită. Pentru unele femei este foarte greu să își facă timp și pentru exerciții fizice, iar pentru cele care au joburi solicitante și lucrează cu mult peste programul obișnuit, orele par mult mai scurte. În aceste condiții, cum știm care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupată?

19Mar
19Mar

Antrenament pentru spate

Comments| Publicat in Antrenament De Calin Borza

Sâptămâna aceasta echipa Protein House vă provoacă la un antrenament eficient pentru spate.

Toți care intră pentru prima dată într-o sală de forță își doresc un spate precum cel al unor culturiști de renume cum sunt Dorian Yates sau Ronnie Coleman. Până să ajungem acolo trebuie însă să știm cum este structurat spatele din punct de vedere muscular.

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 35

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4