Protein House începe campania Black Friday 2020, Vineri, 13 Noiembrie si dureaza pana Duminica noaptea 15 Noiembrie orele 23, daca vrei sa afli mai repede reducerile noastre aboneaza-te la newsletter si vei afla mai repede cu 2 zile ce produse intra in promotiile de Black Friday pentru ati putea stabili bugetul si produsele potrivite pentru tine in functie de obiectiv.
Cum sa te pregatesti de Black Friday?
1) Fa-ti o lista cu produsele care doresti sa le achizitionezi in acesta perioada, noi iti recomandam in acesta perioada, produsele pentru masa musculara, creatina, gainere, proteine, vitamine, pre workout, aminoacizi, glutamina etc.
2) Citeste despre produsele noastre pe site-ul nostru 
3) Iti recomandam sa iti stabilesti un obiectiv, ce doresti, sa cresti in masa musculara, sa slabesti, sa te refaci mai rapid, sa cresti in forta sau doar vrei sa te mentii si sa ai un sistem imunitar puternic?
4 )Dupa ce ai stabilit obiectivul, aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a vedea din timp daca se gasesc in promotiile Black Friday produsele cautate de tine. 
Dupa ce ai facut cunostiinta cu produsele si brandurile noastre, ti-ai stabilit obiectivul, ai aflat reducerile si produsele care sunt in promotie mai ai un singur pas de facut, sa iti stabilesti bugetul pentru stocul de suplimente nutritive.
Brandurile disponibile in campania Black Friday Protein House 2020 vor fi Need Supps, Dorian Yates Nutrition, Kevin Levrone Signature Series, SunWarrior, Optimum Nutrition, Cellucor, Muscletech si altele, iar Reducerilor vor fi intre 20-50%.
Printre suplimentele nutritive aflate in campania blackfriday se vor numara cunoscutele produse precum Blood&Guts, BlackBombs, Slender, LevroWhey Supreme, Levro Pump, Warrior Blend, Classic Plus, Health Pack, Diure 6, Pure Mass Gainer, 100% Gold Standard Whey si multe altele.