Știți de ce Protein House este magazinul de suplimente nutritive preferat de sportivi? Pentru că Protein House își respectă clienții, prin comercializarea de suplimente nutritive de calitate superioară, cu o materie primă de cea mai bună calitate, fără aspartam, amestecuri, sau agenți de umplutură. Pentru noi, pe primul loc se află sănătatea clienților noștri și implicit calitatea suplimentelor nutritive oferite!


Ca și distribuitor exclusiv Dorian Yates Nutrition în România, Protein House se pregătește de lansarea unei noi game de suplimente nutritive de la Dorian Yates: ShadowLine. Această gamă va conține suplimente nutritive de calitate superioară, concepute de însuși Dorian Yates, cu formule noi și ingrediente cheie. Toate acestea, pentru atingerea obiectivelor de performanță sportivă într-un timp cât mai scurt. Formulele și dozajele din produsele ShadowLine sunt unice, motiv pentru care nu le veți regăsi în niciun alt produs de pe piață. ShadowLine vine pur și simplu cu cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață!

Știm că v-am făcut curioși, așa că vă prezentăm câteva dintre produsele ShadowLine disponibile în curând la Protein House.

Shadowline Game Changer Mass

Shadowline Game Changer Mass este un gainer de cea mai bună calitate, o combinație de mai multe tipuri de proteine cu diferite faze de asimilare: rapidă, medie, sau lungă, pentru un flux continuu de aminoacizi (6-8 ore). În acest fel se evită catabolismul, un aspect esențial atunci când dorești să crești în masă musculară și greutate.

Game Changer Mass este un gainer delicios ce conține proteine din zer hidrolizat, concentrat, izolat și cazeină hidrolizată. Pe lângă proteine și carbohidrați, s-au mai adăugat 17 grame de aminoacizi BCAA și 3 grame de glutamină, pentru refacere și creștere în masă musculară.

Game Changer Mass mai conține și carbohidrați, o cantitate redusă de grăsimi, și doar calorii de calitate.

Shadowline Game Changer Mass este suplimentul nutritiv ideal atunci când îți dorești să crești în greutate și în masă musculară de calitate, fără grăsime, fără retenție de apă.

ShadowLine Blood&Guts

Un alt produs din gama ShadowLine disponibil în curând la Protein House este Blood&Guts - o combinație de ingrediente menite să maximizeze performanța din timpul antrenamentului și optimizarea capacității de concentrare. ShadowLine Blood&Guts conține un amestec puternic de ingrediente inclusiv malat de citrulină, AKG de arginină și beta-alanină, pentru pompare musculară, rezistență și cresterea forței sportivului.

“Când eram Mr. Olympia, am fost renumit pentru intensitatea cu care lucram în sala de sport și
seriozitatea sesiunilor mele de antrenament. Noua formulă Blood&Guts îmbină toate ingredientele necesare pentru un antrenament reușit, prin pregătirea corpului tău la nivel mental și fiziologic. Fiecare ingredient a fost selectat cu meticulozitate pentru a alcătui un mix format doar din cele mai puternice ingrediente posibile, în dozajele corecte.”
(Testimonial Dorian Yates cu privire la Blood&Guts)

Un ingredient care lipsește de arsenalul majorității sportivilor este intensitatea. Abilitatea de a genera contracții musculare puternice, de a susține concentrarea, precum și optimizarea răspunsurilor fiziologice ale organismului, reprezintă părți componente ale intensității.

Problema este că majoritatea sportivilor nu se antrenează la intensitatea corectă, lăsând creșterea musculară slab optimizată post-antrenament.

Noua formulă de oxid nitric Blood&Guts a lui Dorian Yates combate acest lucru și pune intensitatea pe primul plan. De la prima servire, o perfuzie rapidă de stimulente mentale îți va pune pe jar neurotransmițătorii, îmbunătățind semnificativ concentrarea. Extractul de amar de portocale, cofeină, L-tirozină și ceai verde vă vor amplifică starea mentală. Pe măsură ce vă încălziți pentru antrenament, veți simți următorul val de ingrediente care aspiră fiecare fibră musculară din corp: cirulina malat, beta-alanina, și arginina AKG, care cresc fluxul de sânge către mușchi, intensifică și prelungesc rezistența.

Fiecare servire de Blood & Guts oferă:

 • 6000 mg citrulina malat;

 • 4000 mg arginina AKG;

 • 3000 mg beta alanină;

 • 500 mg tirozină;

 • 180 mg cafeină;

 • guarana;

 • ceai verde;

Citrulina malat alături de arginina AKG susțin reciclarea amoniacului, având ca rezultat producția de oxid nitric. Acest proces duce la o pompare nebună în timpul antrenamentului și la îmbunătățirea procesului de furnizare de nutrienți. Puterea surprinzătoare, concentrarea și creșterea energiei, funcționează în sinergie pentru a maximiza intensitatea antrenamentelor.
Intensitatea nu este opțională în sală, este obligatorie! Folosind Blood&Guts nu vei mai risipi niciun antrenament.

Shadowhey Isolate

Un al treilea produs al gamei ShadowLine este izolatul proteic din zer Shadowhey Isolate - obținut printr-un proces tehnologic inovativ. Shadowhey Isolate este o proteină pură din zer, obținută prin tehnologia cross-flow filter. Deși termenul "microfiltrat" este un termen generic pentru câteva moduri similare de prelucrare a zerului, metoda de prelucrare Shadowhey Isolate utilizează tehnici de microfiltrare la temperatură joasă, care permit:

 • producerea unor conținuturi foarte mari de proteine (90%);

 • reținerea unor subfracții importante;

 • conținuturi extrem de reduse de grăsimi și lactoză;

 • zero proteine nedenaturate;

 • păstrarea enzimelor digestive;

 • o asimilare mult mai rapidă și completă a proteinelor.


Shadowhey Isolate este un izolat proteic din zer ce oferă la fiecare servire (30g):

 • 26 g proteine;

 • 0 g grăsime;

 • 0 g zahăr.

Izolatul proteic din zer este în general preferat de sportivi pentru că este o proteină de calitate superioară, care se absoarbe foarte rapid, și are o doză foarte mare de proteine. Shadowhey Isolate este conceput ca un produs cât mai simplu, în forma lui pură, fără zahăr și fără grăsime. S-a evitat astfel adăugarea de grăsimi și zahăr doar pentru un plus de gust.

Urmărește pagina de Facebook Protein House și magazinul nostru online pentru a afla data lansării gamei de suplimente nutritive ShadowLine by Dorian Yates Nutrition.

Până atunci, vezi ce suplimentele nutritive Dorian Yates Nutrition sunt deja disponibile la Protein House.