Big Supps Apetite Stop 60 capsule Anterior Big Supps Apetite Stop 60 capsule

Big Total Clean 60 capsule

139,00 RON
în stoc
SKU
SN-55
Total Clean
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS TOTAL CLEAN 60 de capsule (30 de portii)

Ajută la buna funcționare a ficatului și a inimii

Noul TOTALCLEAN de la BIG, cu o formulă actualizată și îmbunătățită, este un supliment alimentar pe bază de extracte din plante, SAMe, Inozitol, NAC și coenzima Q10 menit să contribuie la funcționarea corectă a funcției hepatice și cardiovasculare, promovând o mai bună curățare și detoxifiere a corpul nostru și îmbunătățirea sentimentului nostru de bunăstare generală și calitatea vieții.

TOTALCLEAN a fost dezvoltat exclusiv pentru BIG de Roberto Castellano, Absolvent în Științe Sportului și Absolvent Superior în Nutriție și un colaborator regulat în dezvoltarea de suplimente pentru sportivii profesioniști din gama BIGscience.

Noua sa formulă conține o gamă largă de ingrediente active care contribuie în principal la menținerea sănătoasă a ficatului ca principal organ responsabil cu neutralizarea și eliminarea toxinelor din organism, deși contribuie și la menținerea funcționării corecte a sistemului cardiovascular, digestiv și renal. 

Noul TOTALCLEAN este un supliment potrivit pentru toata lumea, indiferent de stilul de viață sau de practica sportivă. Aportul continuu al acestuia ajută la menținerea corectă a funcției hepatice și antioxidante, îmbunătățind nivelul nostru general de sănătate și contribuind la prevenirea apariției problemelor gastrice, hepatice și cardiovasculare.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 capsule pe zi.
Brand Big Supps