Tricou Need Black Anterior Tricou Need Black

Big Supps HMB 100 capsule

90,00 RON
în stoc
SKU
PS-19
HMB
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS HMB 100 capsule (33 de serviri de 3000mg)

Linia BIG® PHARMA GRADE sunt suplimente nutritive preparate conform celor mai înalte standarde farmaceutice. Pharmaceutical Grade este sinonim cu a fi cele mai pure și mai bine tratate suplimente alimentare pe care consumatorul le poate găsi pe piață. 

HMB este unul dintre suplimentele cu cel mai mare interes din ultimii ani: ar putea ajuta la promovarea creșterii masei musculare și a forței, prevenind în același timp degradarea sau catabolismul muscular.

HMB este un metabolit al aminoacidului leucină, ceea ce înseamnă că este produs în corpul nostru în mod normal în metabolismul leucinei.

Leucina este un aminoacid ramificat și este un substrat esențial pentru sinteza proteinelor. Unele studii sugerează că suplimentele de leucină pot crește masa musculară în combinație cu antrenamentul de rezistență și pot reduce grăsimea corporală.

Leucina și metabolitul său acid alfa-cetoizocaproic (AKC) par să inhibe degradarea proteinelor. HMB ar putea fi responsabil pentru reglarea acestei reacții.

Ar trebui consumate peste 600 g de proteine ​​cu valoare biologică ridicată pentru a obține cele 60 g de leucină necesare pentru a produce același efect ca doza tipică de 3 g de HMB utilizată în mod obișnuit în studii.

Acestea sunt câteva dintre beneficiile sale:

Creste hipertrofia musculara.

Scade distrugerea musculara.

Reduce proportia de grasime corporala.

Creșterea puterii.

Reduce timpul de refacere după exercițiu.

Stimulează sinteza proteinelor.

Oferă un nivel mai scăzut de colesterol rău.

La PHARMA GRADE by BIG®, am căutat excelența și calitatea produsului, având grijă de toate detaliile pentru cel mai bun rezultat posibil.

Din acest motiv, capsulele BIG® HMB sunt 100% vegetale, potrivite pentru vegani, vegetarieni si fara coloranti, astfel incat nu lasa reziduuri in organismul nostru iar umiditatea lor scazuta permite conservarea optima a produsului.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 3 tablete imediat dupa antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Consultaţi medicul inainte de utilizare daca aveti probleme medicale sau luati medicamente.

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat minorilor!

Brand Big Supps