Big Supps L-Tyrosine 500mg 120 de capsule Anterior Big Supps L-Tyrosine 500mg 120 de capsule

Big Supps D aspartic Acid + Vitamin B Complex 120 capsule

105,00 RON
în stoc
SKU
PS-18
TESTO BOOSTER
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS D ASPARTIC ACID + VITAMIN B COMPLEX 120 de capsule

Linia BIG® PHARMA GRADE sunt suplimente nutritive preparate conform celor mai înalte standarde farmaceutice. Pharmaceutical Grade este sinonim cu a fi cele mai pure și mai bine tratate suplimente alimentare pe care consumatorul le poate găsi pe piață.

Vă prezentăm D-ASPARTIC ACID + B COMPLEX BY BIG®.

Acidul D-aspartic + complexul B crește productia naturala de testosteron, crește masa musculară și performanța sportivă.

Este o substanță esențială în producția de compuși legați de libido și creșterea țesuturilor musculare, cu o relevanță deosebită în producerea de testosteron.

Acid D-aspartic + complex B are capacitatea de a stimula producția de molecule de semnalizare, care la rândul lor cresc activitatea producției de hormoni în testicule și glanda pituitară.

Testosteronul este cel mai important hormon din procesul de hipertrofie, iar acesta crește și accelerează radical sinteza proteinelor, procesul care transformă moleculele proteice în fibre musculare.

Prin creșterea semnificativă a producției de testosteron, veți construi mai repede masa musculară. Dacă producția noastră hormonală naturală este îmbunătățită, aceasta va afecta pozitiv un număr infinit de aspecte, ambele legate de comportamentul nostru, precum îmbunătățirea stării de spirit și a sentimentului de bine, îmbunătățirea relațiilor intime și a vieții sexuale, chiar și la nivel fizic, crescând capacitatea noastră fizică, atât când vine vorba de performanță sportivă, cât și pentru faza de refacere.

În plus, prin completarea acidului D-apartic cu un complex de vitamine de tip B, am reușit să facem din acest produs un supliment foarte complet care ne va oferi o serie întreagă de beneficii:

  • Creșterea forței și a masei musculare
  •  Promovează pierderea de grăsime
  • Îmbunătățește calitatea somnului
  • Creșterea libidoului. 
  • Ajută la îmbunătățirea fertilității.
  • Imbunatateste sanatatea pielii.
  • Îmbunătățește starea de spirit.
  • Nivel de energie mai mare
  • Întareste sistemul imunitar.
  •  PHARMA GRADE by BIG®, am căutat excelența și calitatea produsului, având grijă de toate detaliile pentru cel mai bun rezultat posibil. Din acest motiv, capsulele BIG® D-Aspartic acid + B Complex sunt 100% vegetale, potrivite pentru vegani, vegetarieni si fara coloranti, astfel incat nu lasa reziduuri in organismul nostru iar umiditatea lor scazuta permite conservarea optima a produsului. PHARMA GRADE by BIG® este cea mai bună opțiune pentru performanță profesională.
Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza intre 1-4 capsule pe zi in functie de necesarul individual al fiecaruia.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Consultaţi medicul inainte de utilizare daca aveti probleme medicale sau luati medicamente.

Produsul este contraindicat femeilor!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat minorilor!

Brand Big Supps