Baton proteic bounty protein flapjack 60 g Anterior Baton proteic bounty protein flapjack 60 g

Baton proteic mars hi protein 59g

12,00 RON
în stoc
SKU
BP54
Baton proteic
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
BESTSELLER

Baton proteic Mars Hi protein 59g

Mars Hi Protein Bar este un baton proteic făcut cu caramel și ciocolată cu lapte. Acest baton proteic a fost conceput pentru a vă oferi un impuls de energie oricând aveți nevoie de el, în afară de a calma acele pofte pentru ceva dulce. Mai presus de toate, va oferi nutrienți de care aveti nevoie sau vă vor ajuta să treceți pe parcursul zilei oricand aveti pofta de ceva dulce.

Mars Hi Protein Bar este alcătuit dintr-un amestec proteic care va oferi stimulul necesar pentru îmbunătățirea creșterii musculare: Izolat proteic de soia: sursa de proteine ​​vegetale din boabele de soia. Ajută la câștigarea masei musculare și susține sănătatea noastră în general. Boabele de soia este una dintre cele mai bune surse de proteine ​​vegetale disponibile.

Izolat proteic din lapte: izolatul proteic din lapte se obține prin filtrarea laptelui pentru a obține cea mai pură proteină, ceea ce duce la un produs cu aproximativ 90-95% proteine. Mai mult, elimină o parte din lactoză, carbohidrați, grăsimi și colesterol.

Concentrat de proteine ​​din zer: concentratul de proteine ​​din zer este primul produs pe care îl obținem după prelucrarea zerului. Este un supliment cu un conținut ridicat de proteine ​​și este potrivit pentru creșterea mușchilor sau pentru a controla greutatea corpului nostru.

Acest amestec de diferite tipuri de proteine ​​din Mars Hi Protein Bar oferă un conținut de proteine ​​de înaltă calitate, 20g per baton, precum și proprietăți complete atunci când vine vorba de nutrienți.

V-ați dorit intotdeauna să vă bucurați de o gustare delicioasă care sa vă satisfaca poftele de dulciuri, oferind în același timp un plus de energie pentru corpul vostru? Ei bine, iată-l! Datorită formatului său, este ușor de transportat, îl puteți mânca înainte sau după antrenament, pentru a îmbunătăți creșterea și performanța musculară.

CINE POATE folosi MARS HI PROTEIN?

Sportivii care doresc să se bucure de o gustare dulce în timp ce își satisfac cerințele de energie cu un aport suplimentar de proteine ​​și energie. Oricine caută o doză suplimentară de proteine ​​și energie pentru a ne confrunta zi de zi, în timp ce se bucură de o gustare delicioasă!

- Baton de proteine

- Cu aromă de caramel, acoperit cu ciocolată

- 20g proteine ​​pe baton

- Conținut ridicat de proteine

- Conținut ridicat de carbohidrați, explozie de energie!

- Gustare pe care o puteți mânca în orice moment al zilei

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1-2 batoane proteice inainte sau dupa antrenament sau oricand ai pofta de ceva dulce.
Brand Alte Branduri