proteine yava labs casein protein 2kg Anterior proteine yava labs casein protein 2kg

arzator de grasime yava labs cla 1000

85,00 RON
în stoc
SKU
ADG-67
Arzator de Grasime
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

YAVA LABS CLA 1000 (90 de capsule)

CLA 1000 de la Yava Labs este un supliment alimentar de înaltă calitate care suplimentează acidul linoleic conjugat în dieta zilnică.

CLA este un acid gras omega-6 care are un impact semnificativ asupra metabolismului. Deoarece corpurile noastre nu sunt capabile să o producă, suplimentarea este o alegere realistă.

CLA 1000 de la Yava Labs conține cantități mari de CLA și este ușor de absorbit.

S-a demonstrat că CLA-ul este o strategie eficientă pentru eliminarea grăsimii corporale, menținând în același timp masa musculară slabă. De asemenea, ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Are caracteristici antiinflamatorii care ajută la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și facilitează lupta organismului împotriva infecțiilor. Nimic nu inhibă progresul în sală ca o boală neașteptată, iar suplimentele de CLA pot ajuta la evitarea acestui lucru.

CLA îmbunătățește rezistența oaselor. Îmbunătățește capacitatea organismului de a absorbi calciul, scăzând în același timp activitatea celulelor care descompun oasele.

Oasele puternice și sănătoase ajută la scăderea riscului de fracturi și alte răni, mai ales pe măsură ce îmbătrânești.

În plus, CLA reduce celulita, accelerează procesul de regenerare prin sprijinirea transportului de nutrienți și creșterea sănătății inimii.

 

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza cate o capsula dupa fiecare masa principala, nu mai mult de 3 capsule in 24 de ore.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs