performanta sportiva evogen evoboost t 60 capsule Anterior performanta sportiva evogen evoboost t 60 capsule

arzator de grasime evogen lipocide xtreme 60 capsule

197,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AG 59
Arzator de Grasime Extrem
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

EVOGEN LIPOCIDE EXTREME 60  de capsule (60 de serviri)

ARDEREA GRASIMILOR SI PASTRAREA MASEI MUSCULARE ESTE O ARTA, NU O ABILITATE.

Lipocide Xtreme capsule este înțelegerea dornica de remodelare fizica, de echilibrare a ratei metabolice crescute și controlul apetitului, care să conducă la formularea complexa a unei singure capsule inovatoare de accelerare metabolica.

Cu Lipocide Xtreme vă puteți aștepta să simțiți o concentrare intensă și o energie curată, consecventă, care vă poate împinge unitatea de baza (mentală) pe tot parcursul zilei.

CEL MAI INOVATOR ACCELERATOR METABOLIC DIN LUME

Contrar credințelor populare legat de pierdere în greutate, scopul ar trebui să fie de a reduce apetitul cuiva, spre deosebire de eliminarea acestuia, astfel încât să poată mânca cantități mai mici și să aibă mai puține pofte. Dacă omori complet apetitul unei persoane, va avea dificultăți în a mânca și va pierde în mod inevitabil masa musculară din cauza lipsei de calorii și proteine. Ca răspuns la această dilemă, Hany proiectat Lipocide Xtreme pentru a sprijini controlul apetitului, pentru a ajuta consumatorul cu pofte mai puține, și să ardă mai multe calorii în timpul sesiunilor de cardio. Prin reducerea poftei de mâncare, accelerarea metabolismului, și împingând unitatea de baza, mentalul, in energie extrema, acest arzător de grăsime reformulat este soluție puternică pierdere în greutate!

IATĂ O PRIVIRE MAI ATENTĂ LA XTREME-UL LIPOCIDE:

Metil-liberină (ca Dynamine™) - Acest compus uimitor nou este adus la tine în primul rând de evogen nutriție după luni de testare. Dynamine este un metilurat studiat clinic, care este structural similar cu metilxantine, ar fi cofeina. Cu toate acestea, este produs ce agita mai puțin decat cofeina, deoarece nu se leagă strâns de receptorii de adenozină ca cafeina. La rândul său, are un efect de neurostimulator mare, care poate oferi o mai mare concentrare și energie de durată.

Extract de aurantium citric - Evogen Nutrition utilizează varianta brevetată și studiată clinic a extractului de aurantium citric numit Advantra-Z. Acest extract extrem de puternic are proprietăți stimulante care interacționează cu sistemul receptorilor adrenergici printr-un conținut ridicat de p-synephrine. Ea are o multitudine de sprijin de cercetare, care a demonstrat că are un efect excepțional asupra organismului.

Dimetilaminoetanol (DMAE) - DMAE este implicat într-o serie de reacții care formează acetilcolina, o substanță chimică care se găsește în creier și în alte zone ale corpului. Acetilcolina este un "neurotransmitator", care ajută celulele nervoase comunica și sa dovedit a avea un efect pozitiv asupra concentrarii si atentiei.

Mucunua Pruriens Extract - Acest extract puternic conține un neurotransmițător special care apare în mod natural, cunoscut pentru a susține nivelurile ridicate ale dispoziției. Lipocidul Xtreme conține un extract brevetat din această plantă foarte căutată, care este cultivată din Asia de Sud-Vest.

Cofeina anhidru - Cofeina a fost demonstrat pentru a spori energia și termogeneza. Este coloana vertebrală a multor formule și Evogen Nutrition nu se teme să vă arate cât de mult este în produs.

Evodia Rutaecarpa Extract - Acest extract inovator conține un compus numit evodiamină. Acesta provoacă un efect termogenic prin sistemul receptorilor vanilid. La modelele animale, sa dovedit a avea aproximativ același efect ca capsaicina, ceea ce înseamnă că este un termogenic puternic capabil de o rată metabolică crescută.

Extract de Griffonia Simplifolia (Semințe) - Acest extract important conține ingrediente care servesc ca precursor al serotoninei, melatoninei și triptofanului. Importanța acestui lucru în Lipocide Xtreme este că ajută la controlul potențialului de suprastimulare, susținând în același timp o curbă senzorială echilibrată.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-lipocide-xtreme-60-capsule-proteinhouse.ro

Mod Administrare

Se administreaza 1 capsula dimineata dupa micul dejun.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Acest produs este contraindicat minorilor!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen