Tricou Need Black Anterior Tricou Need Black

Arzator de Grasime Big Supps Pre Cardio 90 capsule

155,00 RON
în stoc
SKU
ADG-94
Arzator de Grasime
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS PRE CARDIO 90 de capsule ( 30 de serviri)

REAL PRE·CARDIO de la BIG Science combină o serie de ingrediente active naturale care promovează o creșterea consumului de energie, facilitând obiectivul pierderii de grăsime în timpul exercițiilor aerobice, atât la sportivii care doresc o reducere a grăsimii corporale, cât și la persoanele cu un stil de viață mai puțin activ care doresc sa piarda in greutate.

Formulat de Adrián Díaz Rúa și Carlos Mejías, PRE CARDIO de la BIGscience are în formula sa exclusivă o serie de ingrediente active de bază, a căror combinație a demonstrat capacitatea de a promova consumul de energie și de a crește metabolismul chiar și în repaus, inclusiv mai multe brevete. de la cea mai înaltă calitate, cum ar fi Sinetrol®, NewCaff® și Capsimax®.

Acetil-L-Carnitina este un aminoacid a cărui funcție este de a transporta acizii grași în mitocondrii pentru a proceda la oxidarea acestora la nivel celular, motiv pentru care joacă un rol fundamental în transformarea grăsimii corporale în energie în timpul efortului.

Sinetrol® oferă un compus pe bază de citrice și polifenoli capabil să stimuleze descompunerea grăsimii corporale. Combinația sinergică de p-sinefrină prezentă în grapefruit și portocală și cofeina din guarana își multiplică efectul termogenic și favorizează lipoliza.

În plus, PRE CARDIO de la BIGscience conține și alte surse de cofeină, printre care se remarcă brevetul NewCaff®, care oferă cofeină cu eliberare prelungită, prelungind efectul stimulator al cofeinei pentru mai mult timp, crescând astfel eficacitatea acesteia.

În cele din urmă, brevetul Capsimax® oferă capsaicina, un compus extras din ardei capia cu capacitatea dovedită de a promova pierderea grăsimii corporale prin creșterea termogenezei, chiar și în repaus și contribuind la reducerea senzației de foame.

Noul PRE CARDIO de la BIGscience este un produs natural care te va ajuta să crești consumul de energie în timpul antrenamentelor aerobice care vizează atât îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, cât și promovarea pierderii de grăsime corporală, ajutându-vă în scopul de a controla și pierde în greutate. 

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 3 capsule dimineata la micul dejun.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor sensibile la cofeina sau alti stimulenti!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat minorilor!

Brand Big Supps