Sanatate

Antioxidant Peak Resveratol 90 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

114,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Antioxidant puternic
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Flacon cu 90 de capsule ( 30 de portii)

Resveratrolul este în general considerat a fi „ingredientul activ al vinului roșu” - cu toate acestea, poate fi găsit și într-o serie de alte plante, cum ar fi zmeura, alunele sau murele, resveratrolul a ocupat un loc ferm în nutriția sportivă orientată către sănătate.

Resveratrolul de la Peak este îmbogățit cu substratul sinergic acid alfa-lipoic, quercetină, OPC (extract de semințe de struguri), EGCG (extract de ceai verde), curcumină, indol-3-carbinol, piperină, precum și vitamina C și calciu pentru a asigura funcționalitate optimă și o asimilare buna.

La ce sa mă aștept de la resveratrol?

Resveratrol vă oferă una dintre principalele substanțe funcționale ale vinului roșu într-o formă extrem de concentrată și numeroase co-substraturi sinergetice. Resveratrol sau vitamina C singură contribuie la funcția normală a sistemului imunitar (în general, precum și în timpul și după exercițiu), precum și la formarea normală de colagen și la funcționarea normală a vaselor de sânge, oase, cartilaj, gingii, dinți și piele. În plus, contribuie la metabolismul energetic normal, funcții psihologice normale, funcționarea normală a sistemului nervos, poate ajuta la reducerea oboselii și la optimizarea nivelurilor de vitamine antioxidante E, fier, calciu și fosfor.

Efectele generale ale resveratrolului asupra obiectivelor individuale depind foarte mult de obiceiurile dvs. nutriționale și de stilul de viață, prin care ar trebui să acordați o atenție deosebită, sa aveti o alimentatie adecvata de proteine ​​- favorizează construirea și menținerea mușchilor.

Funcționalitatea și modul de acțiune al resveratrolului

Resveratrolul este o fitoalexină, care este unul dintre polifenolii naturali. Fitoalexinele sunt componente ale sistemului imunitar al plantei și au sarcina de a proteja plantele împotriva infecțiilor fungice, bacteriene și virale și împotriva influențelor dăunătoare ale mediului, precum radiațiile UV, poluarea cu ozon și toxinele.

Resveratrolul se găsește în plante și alimente precum vin sau struguri, zmeură, mure, prune și alune.

Există multe studii care dezvăluie proprietăți extrem de interesante și extrem de funcționale ale resveratrolului în domeniile sănătății, anti-îmbătrânire și a gestionării greutății. Pentru a optimiza eficienta resveratrolului au fost adaugate ingrediente​ sinergice cum ar fi ;acid alfa-lipoic, quercetină, OPC (extract de semințe de struguri), EGCG (extract de ceai verde), curcumină, indol-3-carbinol, piperină, calciu și vitamină C îmbogățit.

Fiecare servire contine:

- 250 mg resveratrol pe porție

- 595 mg OPC din extract de semințe de struguri

- 250 mg polifenoli de ceai verde

- 250 mg quercetină

- 200 mg acid alfa lipoic

- 125 mg curcumina din turmeric

- Indol-3-carbinol 60 mg + piperină 10 mg

- Vitamina C 500 mg

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 3 capsule cu 200 ml apa dupa micul dejun.
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5