Aminoacizi

Aminoacizi Peak Tyrosine 120 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

65,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Creste capcitatea de concentrare
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Flacon cu 120 de capsule (120 de portii)

Aminoacidul L-tirozină este implicat în numeroase funcții corporale și ca substanță de pornire pentru sinteza tuturor catecolaminelor (L-DOPA, dopamina, adrenalină, noradrenalină etc.) și hormonilor tiroidieni, este adesea completat ca „aminoacid dietetic” și înainte de antrenament. Tirozina este îmbogățită cu un complex de vitamine B, care, printre altele contribuie la reducerea oboselii.

Aminoacidul tirozină poate fi un suport eficient pentru dietele reduse de nutrienți, deoarece are proprietatea de a menține sinteza hormonilor și neurotransmițătorilor importanți (hormoni tiroidieni, catecolamine). Din acest motiv, puteți suplimenta tirozina în combinație cu cofeina înainte de antrenament. Vitaminele B, te ajută să simți mai puțin oboseală, iar metabolismul energetic funcționează normal.

Spre deosebire de aminoacizii obținuți din alimente normale, concentrate proteice sau combinații de aminoacizi, aminoacizii individuali, cum ar fi tirozina, au, în general, avantajul că își pot dezvolta funcționalitatea foarte specială în mod izolat. Acest lucru se poate face mai bine dacă aminoacidul individual este dominant, adică, dacă este posibil, intră izolat în sânge. Cu surse de proteine ​​pe deplin, cu toate acestea, un număr mare de aminoacizi intră întotdeauna în sânge în același timp, prin care aminoacizii individuali pot concura pentru o dominare într-o anumită măsură. În acest sens, de preferință, aminoacizii ar trebui luați pe stomacul gol.

Dietele sunt adesea însoțite de reacții adverse neplăcute, cum ar fi oboseala, epuizarea și pofta de mâncare excesivă, care poate duce la încetarea dietei sau cel puțin o poate împiedica. Aceste fenomene se datorează adesea unei alimentări insuficiente de anumiți nutrienți. O deficiență în aminoacidul proteinogenic L-tirozina poate deveni, de asemenea, un factor limitativ, deoarece acest aminoacid îndeplinește funcții importante.

Tirozina este substratul de pornire pentru formarea hormonilor tiroidieni (T3) și (T4), precum și a tuturor catecolaminelor. Ultima categorie include hormonii și neurotransmițătorii din sistemul nervos central L-DOPA, dopamina și adrenalina și noradrenalina. În biosinteza cateholaminelor din tirozină, se folosește inițial enzima tirozină hidroxilază L-DOPA, care la rândul său produce dopamina aromatică folosind L-aminoacidul decarboxilază aromatică (AADC), care este cunoscut drept „hormonul fericirii”. Dopamina poate fi hidroxilată la norepinefrină prin dopamina beta-hidroxilază, care - opțional catalizată - poate fi transformată în feniletanolamină N-metiltransferază - adrenalină.

Catecolaminele și hormonii tiroidieni sunt foarte importanți pentru performanța normală a organismului. În plus față de doza mare de L-tirozină (500 mg per capsulă), Peak Tyrosine conține un complex de vitamine B cu niacină, vitamina B6 și vitamina B12. Acest complex este inclus pentru a reduce oboseala și pentru a menține un sistemul nervos normal. Vitamina B6 este, de asemenea, un factor important atunci când vine vorba de reglarea sistemului hormonal și - împreună cu vitamina B12 - o funcție normală a sistemului imunitar, care completează gama de funcții ale produsului.

Peak Tyrosine contine:

- 500 mg L-tirozină per capsulă

- Complexul de vitamine B

- Ideal în combinație cu cofeină

- Recomandat înainte de antrenament și atunci cand tineti o dieta

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 1 capsula dimineata pe stomacul gol.
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5