Colagen pur Doctor's Best Pure Collagen Types 1-3 powder 200g Anterior Colagen pur Doctor's Best Pure Collagen Types 1-3 powder 200g

Aminoacizi lichizi Nutrend Amino Power Liquid 1000 ml

90,00 RON
în stoc
SKU
AMN 62
Aminoacizi lichizi
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Nutrend Amino Power Liquid 1000 ml (25 de serviri)

Amino Power Liquid de la Nutrend ofera 21 de aminoacizi in doze mari sub forma de lichid cu gust placut ce ajuta la refacerea tesuturilor musculare, la cresterea musculara, tonus muscular imbunatatit. Nu contine carbohidrati, 0g zahar.

Are doze mari de Ariginina si Ornitina, acesti doi aminoacizi contribuie la dezvoltarea musculara, arderea grasimii si grabeste refacerea prin contributia celor doi aminoacizi in procesul de productie a oxidului nitric in corp si prin eliberarea unei cantitati mai mari de hormon de crestere intr-un mod natural.

Amino Power Liquid de la Nutrend sunt aminoacizi lichizi ce au la baza hidrolizatul proteic PeptoPro ce contine di si tri peptide de cazeina, de asemenea este imbogatit cu arginina si ornitina, mai exact 1659 mg Arginina si 948 mg Ornitina/ servire (40 ml).

Fiecare servire (40 ml) de Amino Power Liquid contine 12 600 mg de aminoacizi.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

nutrend amino power liquid

Mod Administrare

Se administreaza 40 ml imediat dupa antrenament.

Atentie! A nu se depasi doza zilnica recomandata! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos! Produsul este contraindicat copiilor cu varste sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui! A se feri de inghet!
Brand Nutrend