Baton proteic Kevin Levrone Anabolic Pro Bar 55g Anterior Baton proteic Kevin Levrone Anabolic Pro Bar 55g

Aminoacizi Kevin Levrone EAA 195g

începand de la 99,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
A 38
Aminoacizi esentiali
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Aminoacizi Kevin Levrone EAA 195g (30 de serviri)

EAA sunt aminoacizi esentiali de la Kevin Levrone ce pot fi folositi atat inainte de antrenament cat si dupa antrenament pentru refacere si crestere in masa musculara de calitate.

Aminoacizii sunt de fapt cei mai importanti nutrienti din corp, acest lucru se datoreaza faptului ca aminoacizii stau la baza formarii tuturor proteinelor, 75% din corp (excluzand apa) este alcatuit din proteine – neluand in considerare apa si grasimea.

Fibra musculara, membranele celulare, enzimele care ajuta creierul sa functioneze sunt formate din proteine. Deoarece proteinele joaca un rol atat de important in organismul nostru este esential sa le intelegem functia elementelor cheie, si anume aminoacizii. Daca dieta noastra nu aduce o cantitate suficienta de aminoacizi in organism, acesta isi va furniza singur proteinele necesare pentru functionare.

Deoarece corpul nu poate stoca aminoacizi va distruge propriile structuri de proteine, din sange si tesuturile musculare pentru a intampina nevoile de aminoacizi, pentru a pre intampina acest lucru este indicat sa consumati alimente bogate in proteine si suplimente cu aminoacizi, cum ar fi EAA de la Kevin Levrone.

Ce poate face EAA pentru tine:

- sustine dezvoltarea si refacerea tesuturilor musculare

- imbunatateste circulatia sanguina

- produce enzime pentru o digestie optima

- sintetizeaza hormoni esentiali

- contribuie la furnizarea energiei

Mai multe informatii
Mod Administrare Se admineatreaza 1 cupa (6,5g) cu 250-300 ml apa imediat dupa antrenament. Cei care vor rezultate mai rapide sau au nevoie de o cantitate mai mare de aminoacizi pot folosi atat inainte cat si dupa antrenament.
Brand Kevin Levrone Signature Series